Den här sidan är en annons

Partille Port –

Hela livet runt hörnet!

Mitt i hjärtat av Partille växer Partille Port fram. En central stadsdel med storstadens alla fördelar samlade på en plats. Stadsdelen består av totalt fem nya kvarter precis intill Partille arena. Här finns något för alla, ett område myllrar av aktiviteter, träningsmöjligheter eller varför inte god mat.

Just nu pågår byggnation av projektet Brf Östra Citygården. 106 nybyggda och svanenmärkta bostadsrätter som färdigställs under tidig sommar 2024. Här finns allt från 1-4 rok i ett kvarter där de boende dessutom kan spendera fritiden i en grönskande innergård.

I den nya stadsdelen är vi dessutom i planeringsfasen även för nästa kvarter, Peabs sista utbyggnadsområde i Partille Port. Det nya projektet kommer att bestå av ca 300 bostäder i olika upplåtelseformer och fortsätta vår resa mot att skapa levande och pulserande gemenskap i Partille.

Varför välja Partille Port?

1. Centralt beläget: Mitt i centrala Partille, med närhet till allt du behöver och älskar. Shopping, nöjen, aktiviteter och kommunikationer – allt ligger bokstavligen runt hörnet. Det är inte bara ett hem, det är en livsstil!

2. Mångsidiga Bostäder: Vi förstår att varje individ och familj är unik. Därför strävar vi efter att erbjuda en mångfald av bostäder för olika behov och önskemål. Från moderna kvadratsmarta lägenheter till rymliga fyrarummare. Peab utvecklar både bostadsrätter och hyresrätter – här finns något för alla.

3. Livet Runt Hörnet: Partille Port är mer än bara bostäder, det är en levande gemenskap. Vi vill att du ska uppleva livet till fullo, och därför har vi skapat en plats där allt du behöver finns inom räckhåll. Från grönområden till restauranger och evenemang – du behöver aldrig gå långt för att uppleva livets bästa.

4. Framtidens Boende: Våra bostäder är inte bara byggda för i dag, utan också med ögonen på morgondagen. Med hållbarhet i fokus får du en bostad du kan känna dig trygg i länge och utvecklad med ett starkt lokalt engagemang.

Vill du veta mer om vår samhällsutveckling i Partille?
Besök gärna vår hemsida:
www.peabbostad.se/ostracitygarden