Den här sidan är en annons

Fastigheten ligger i kvarter 2, där halva kvarteret är bostadsrätter och andra halvan hyresrätter med delad innergård.

90 lägenheter i Partille Port söker hyresgäster

Hållbarhet är ledordet för fastighetsbolaget Annehem Fastigheter. Det gäller i högsta grad de bostäder som Peab byggt åt Annehem i Partille Port med invigning i mars.

Nya bostadskvarter växer fram i Partille Port i arenaområdet där även en simhall kommer att byggas. Annehems fastighet har sju våningar med 90 hyreslägenheter.

– Vår ambition är att bli Nordens grönaste fastighetsbolag, säger Annehems fastighetsförvaltare Jörgen Vestberg, som berättar att fastigheten är Svanenmärkt samt håller Energiklass B, vilket bland annat betyder att byggnaden är mycket energieffektiv. Även vitvaror och belysning klarar tuffa energi­krav. Dessutom finns det gott om laddplatser i garaget, samt en bilpool med två elbilar och en elcykel.

Partille-teamet, från vänster: Annika Andersson, Jörgen Vestberg och Anna Gustafsson.

I slutet av mars står huset klart för inflyttning och lägenheterna kommer att förmedlas av Boplats Göteborg.

Partille arena är en multiarena med plats för 6 000 åskådare vid konserter. I området finns bland annat två sporthallar, tre restauranger, pub, bowling, gym, handel och apotek. Partille gymnasium ligger bara några minuter bort, och i närheten finns en stadspark med lek- och sportredskap.

Kollektivtrafiken är väl utbyggd. Med expressbussar och pendeltåg tar man sig snabbt in till Göteborg.

Partille Port ligger nära natursköna Säveån och Kåsjön där det även går en vandringsled. Vill
man storhandla så kan Allums köpcenter vara ett alternativ på kort avstånd.

Fakta om lägenheterna och huset i övrigt

• Lägenhetsstorlekar 1–4 ROK, 32–83 m²

• Lägenheterna har genomgående målade väggar i bruten vit färg och golv i ekparkett. Badrummen har klinker på golven och är helkaklade. Duschhörnan är utrustad med duschdörrar. Det finns tvättmaskin och torktumlare i varje lägenhet. Köken har vit köksinredning från Vedum, vitt kakel ovanför en bänkskiva i laminat, spis med ugn, inbyggd Micro, kyl, frys samt fläktkåpa. Fönsterbänkar i natursten. Balkong alternativt uteplats finns till alla lägenheter. 

• Värme ingår i hyran. Förbrukning av el samt kall- och varmvatten mäts individuellt.

Annehem Fastigheter AB

Annehem förvaltar och utvecklar ett hållbart och modernt fastighetsbestånd i attraktiva lägen i nordiska tillväxtområden. Huvuddelen av beståndet består av kontorsfastigheter som kompletteras med utvalda fastigheter inom logistik-, samhällsfastigheter och bostäder. Fastigheterna har en hög och mätbar miljöprestanda. Tillsammans med vår hållbara, effektiva förvaltning och förädling, stärker det värdet på vårt bestånd.